Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΩΝ (ΥΠΕ).



 Την Πέμπτη υπογράφηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).
Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ, κ. Άγγελος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια καθώς ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή.
Στην 2η ΥΠΕ Αττικής, Πειραιά και νησιών τοποθετήθηκε επικεφαλής ο ογκολόγος του «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Νίκος Καρβούνης. Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε επίσης γιατρός, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδ΄ρεας» στην Πάτρα. Γιατρός θα αναλάβει και τα ηνία της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης – πρόκειται για τον κ. Στρατή Πλωμαρίτη, συνδικαλιστής της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης. Ένας διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής, ο κ. Νέστορας Αντωνίου είναι ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, γιατρός από το νοσοκομείο Ηρακλείου, ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης τοποθετήθηκε στη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.