Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ





Το Σάββατο 7-3-2015 στις 12:00 μ.μ.

  
             



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ                    
Με γνώμονα ότι ο τελικός κυπέλλου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι γιορτή και με διάθεση ο αγώνας να διεξαχθεί σε πλαίσιο αλληλοσεβασμού των δύο αντίπαλων ομάδων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας ( Αθλητικό κέντρο στην Ν. Έφεσο ) η καθιερωμένη  κοινή συνέντευξη τύπου.


            Για τα διαδικαστικά θέματα του τελικού κυπέλλου θα αναφερθούν οι εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής της ένωσης καθώς και οι προπονητές και αρχηγοί των δύο ομάδων που συμμετέχουν στον τελικό, ο Διαγόρα Σεβαστής και η Πύδνα Κίτρους.
            Παράλληλα θα δοθούν στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και οι απαραίτητες διαπιστεύσεις για την ανεμπόδιστη πρόσβαση στις αίθουσες τύπου, μεικτή ζώνη και αγωνιστικό χώρο για τους φωτοειδησεογράφους.
            Στο μεταξύ με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλαθλοι και των δύο φιναλίστ τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου 2014-15. Προετοιμάζονται να συμπαρασταθούν στις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αναμένοντας από την πλευρά τους να γευθούν τη χαρά της νίκης.
            Η οργανωτική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι έτοιμη από κάθε πλευρά ώστε να διοργανώσει έναν τελικό που θα τον απολαύσουν όσοι θα βρεθούν την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου «Ι. Παραλυκίδης».
            Το κυρίαρχο σύνθημα «ήμουν και εγώ εκεί» αποτελεί την κατευθυντήρια γραμμή που επιθυμούν οι διοργανωτές να εκφράζει κάθε φίλαθλο που θα αποχωρήσει ευχαριστημένος με το τέλος του αγώνα.
            Ήδη τα εισιτήρια του τελικού διατίθενται από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ, ενώ τα έσοδα θα παραχωρηθούν για κοινωνικό σκοπό στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή Βασίλη Δάλλα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ