Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Αναχωρεί την Παρασκευή για το Καρπενήσι ο Δίας, το Σάββατο η αναμέτρηση με τον ΑΟ Ποταμιάς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16:00) αναχωρεί η αποστολή του Δία για το Καρπενήσι, καθώς το Σάββατο την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ΑΟ Ποταμιάς – Δίας Δίου με την οποία ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, αφού είναι η πρώτη φορά που η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής με διανυκτέρευση προκειμένου όλοι να είναι στην καλύτερη δυνατή σωματική και πνευματική κατάσταση για την μεγάλη μάχη κόντρα στην ομάδα της Ευρυτανίας. Μία αναμέτρηση με κομβική βαθμολογική σημασία και για τους δύο μονομάχους σχετικά με την υπόθεση παραμονή.

Ο Τάσος Ιωαννίδης δε μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του για αυτό το σημαντικό παιχνίδι και συγκεκριμένα στον Ευαγγελόπουλο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε την προηγούμενη εβδομάδα, τον Μαυρίδη που θα μείνει εκτός για ιατρικούς λόγους, καθώς και τον Παπαστεργίου που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία: Ουσταμπασίδης, Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Γ.Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Κορινιώτης, Μπακούρας, Καραμήτρος, Καλουσίδης, Καραθάνος, Δαλαμήτρας, Λαφατζής, Τσουρέκας, Νάκας, Καλαμπάκας, Μανίκας, Α.Παναγιωτίδης, Μιτακίδης.

Υπενθυμίζεται πως την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Νικόπουλος με βοηθούς τον κ. Αναστασίου και τον κ. Δ.Σακκά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Γραφείο Τύπου Δία Δίου