Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση-Καταγγελία για το επεισόδιο βιντεοσκόπησης στο Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Τη στιγμή που στην εκπαίδευση καίγεται ο κόσμος, που μπροστά μας είναι η αξιολόγηση και οι χιλιάδες απολύσεις συναδέλφων αναπληρωτών...

που προωθεί ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα, τα προβλήματα στέγης και έλλειψης υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων του νομού οξύνονται, που η επίθεση στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών είναι ολομέτωπη, κάποιοι στο Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε κάνουν το πάν για να μην συγκροτηθεί το προεδρείο του Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε. Ένα τέτοιο επεισόδιο παίχτηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ 21/01/2019 όταν ο υποψήφιος της Κ.Ε.Ε για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ., Γ. Βαραδακώστας χωρίς λόγο προχώρησε, στην αντιδεοντολογική και αντισυνδικαλιστική ενέργεια, να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συνεδρίαση.

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καταγγέλλουμε απερίφραστα το γεγονός το οποίο δεν τιμά το συνδικαλιστικό κίνημα. Τέτοιοι συνδικαλιστές στέκονται απέναντι στα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και γενικότερα των εργαζομένων, αφού κάνουν οτιδήποτε ώστε να ορθώσουν εμπόδια στην οργάνωση του αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική. Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τις ευθύνες που έχει η παράταξη της Κ.Ε.Ε η οποία έχει στους κόλπους της συνδικαλιστές που ενώ διεκδικούν θέση προέδρου στο Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε μετέρχονται εκτός των άλλων και τέτοιες μεθόδους που θα τις ζήλευε το συνδικαλιστικό της ασφάλειας.