Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - 5η Διακρατική Εικονική Κινητικότητα (Erasmus+ KA2) 17- 21 Μαΐου 2021

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, έλαβε μέρος στην 5η Διακρατική - Εικονική- Κινητικότητα στο πρόγραμμα Erasmus+ KA2: "M.a.t.h.s /More active teachers with happier students", η οποία διήρκεσε 5 ημέρες, με διοργανώτρια χώρα την Πολωνία.

Η κάθε μία από τις πέντε χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, παρουσίασαν στους μαθητές από την Πολωνία δραστηριότητες και σχεδίασαν μαθήματα Μαθηματικών με παιγνιώδη τρόπο, εφαρμόζοντας την διαθεματικότητα με την παρουσίαση των μαθηματικών μέσα από την μουσική, τα εικαστικά και τα αγγλικά, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών με σκοπό την ενίσχυση και εμπέδωση συγκεκριμένων στόχων. Οι μαθητές το απόλαυσαν και συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας σε συνεργασία με όλους τους εταίρους διαδικτυακά. Έβγαλαν φωτογραφίες με τους επαίνους τους και επικοινώνησαν διαδικτυακά με τους εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος.

Η ομάδα M.A.T.H.S. κλήθηκε να λειτουργήσει διαδικτυακά λόγω των συνθηκών της πανδημίας, έχοντας ως στόχο αυτό που αντιπροσωπεύει και ο ομώνυμος τίτλος του προγράμματος: "More active teachers with happier students" - Πιο δραστήριοι δάσκαλοι με χαρούμενους μαθητές! Περιμένουμε με ανυπομονησία τις μελλοντικές μας συνεργασίες.

Η ομάδα Erasmus του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.