Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Φωτορεπορτάζ από την δωρεά των τριών νέων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Πιερίας

ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τρία νέα ασθενοφόρα, σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα δώρισε στο ΕΚΑΒ Πιερίας ο κ. Διονύσης Πασχάλης προέδρος του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος και επίτιμος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πιερίας.


Στην εκδήλωση που έγινε στα γραφεία του ΕΚΑΒ Πιερίας στον χώρο του παλαιού νοσοκομείου Κατερίνης, ήταν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου, οι τρεις Δήμαρχοι του Ν. Πιερίας, ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντας Μπαραλιάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, πολλοί επίσημοι και φυσικά ο ίδιος ο δωρητής ο κ. Διονύσης Πασχάλης που τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και από τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ" κ. Βασίλειο Βάϊο.

Μετά τις ομιλίες και τις βραβεύσεις, ακολούθησε ο αγιασμός των τριών νέων ασθενοφόρων από τον π. Αθανάσιο Μαρινόπουλο και έγινε ξενάγηση στους χώρους και τον εξοπλισμό των ασθενοφόρων.

---------------------

➤ Η ενίσχυση του ΕΚΑΒ Πιερίας με αυτά τα τρία νέα ασθενοφόρα είναι σημαντική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Πασχάλη για την δωρεά του. Αυτό όμως δεν φτάνει, η πολιτεία πρέπει και οφείλει να ενισχύσει το ΕΚΑΒ Πιερίας, τόσο με νέα ασθενοφόρα, όσα και με περισσότερο προσωπικό. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Πιερίας, σώζουν ζωές, ζωές που μπορεί να είναι οι δικές μας, συγγενών μας και αγαπημένων μας προσώπων και όλα αυτά κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.