Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ - Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο διήμερο 12 & 13 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Τοξοβολίας Ν. Χράνης ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών & Τόξων «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ»...

σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών-Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών-Εφήβων/Νεανίδων.

Την προσπάθεια των τοξοτών παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που είχε την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί σχετικά με αυτό το ευγενές και απαιτητικό άθλημα. Κυρίως εντυπωσιάστηκαν από τον εξοπλισμό, την ακρίβεια των βολών, την πειθαρχία στην γραμμή βολής, το σεβασμό προς τους κριτές και τους συναθλητές.

Ο ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κων/νο, τόσο για την γενικότερη συμπαράσταση στην προσπάθεια, όσο και για την άμεση ανταπόκρισή του στις ανάγκες του τμήματος Τοξοβολίας , τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Κυριακίδη Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Μπεϊνά Ιωάννη για τη βοήθεια που παρείχαν στη διοργάνωση του πρωτ/τος Τοξοβολίας, το Σύλλογο Ανατολικορομηλιωτών Κορινού για τη διάθεση μικροφωνικής εγκατάστασης, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, όλους τους εθελοντές, εθελόντριες που εργάστηκαν με ενθουσιασμό για την επιτυχία της διοργάνωσης, δίνοντάς μας τη σιγουριά για ανάληψη μελλοντικών διοργανώσεων με υψηλές προδιαγραφές και τέλος συγχαίρει τον προπονητή Χαρίση Ιωάννη και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής αγώνων της Ομοσπονδίας για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ