Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Μήνυμα της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες. Σε λίγες ημέρες ανοίγει η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεών σας για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ παράλληλα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών σας και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στη ζωή σας.

Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά, καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις της πανδημίας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στην καθημερινότητα όλων μας. Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει όλο το προηγούμενο δύσκολο και ιδιαίτερο διάστημα προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις των εξετάσεων, θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχηθώ καλή επιτυχία! Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια είχατε βέβαια συμπαραστάτες και αρωγούς τους γονείς αλλά και τους καθηγητές σας οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες στήριξαν την εκπαιδευτική διαδικασία με υπέρμετρο ζήλο. Και αυτοί λοιπόν είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σας.

Είμαι σίγουρη ότι με νηφάλια σκέψη, ψυχραιμία, δύναμη, υπομονή, αισιοδοξία, θάρρος, αποφασιστικότητα και χωρίς άγχος θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω σ’ εσάς. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να διαμορφώσετε το μέλλον που ονειρεύεστε και που σας αξίζει.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

Τσιαργαλή Μεταξία
Διευθύντρια ΔΙΔΕ Πιερίας