Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Γκέλα του Πιερικού στην Κατερίνη. Δεν πείθει...

Ισοπαλία παραχώρησε στην ουραγό του πρωταθλήματος ΑΕΠ Κοζάνης ο Πιερικός στην Κατερίνη με σκορ 1-1.

Δεν πείθει ο Πιερικός, αφού δεν κατάφερε στην Κατερίνη να νικήσει την τελευταία (βαθμολογικά) ομάδα του πρωταθλήματος ΑΕΠ Κοζάνης. Ο Πιερικός βρίσκεται στην 4η θέση με 25 βαθμούς, 10 βαθμούς πίσω από την πρώτη Καβάλα(35 βαθμούς), την Βέροια (34 βαθμούς) και τον Πανσερραϊκό (28 βαθμούς), ενώ έχει και έναν αγώνα περισσότερο από τον 5ο Ολυμπιακό Βόλου (25 βαθμούς).

Η ομάδα της Κατερίνης και παρά τις μεγάλες προσδοκίες που άφηναν να εννοηθούν οι άνθρωποι της διοίκησης του Πιερικού, δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο την φετινή αγωνιστική περίοδο. Μέχρι στιγμής ο Πιερικός μετράει σε 16 αγώνες, 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Αγωνιστικά ο Πιερικός έδειξε ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο του σε μεγαλύτερη κατηγορία. Τώρα, αν μέσω κάποιας αναδιάρθρωσης που συζητιέται, καταφέρει ο Πιερικός να αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Αλλά για να μπορέσει ο Πιερικός να σταθεί αξιοπρεπώς σε μία ανώτερη κατηγορία θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, γιατί με την εικόνα που μας έχει δείξει φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα της Κατερίνης

Για την ιστορία, στον σημερινό αγώνα το σκορ άνοιξε για τον Πιερικό ο Δεμηρτζόγλου στο 17' και ισοφάρισε για την Κοζάνη στις καθυστερήσεις του Α΄ημιχρόνου ο Λι. Την επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Βέροιας.