Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Εκδήλωση Θρακικού Γανόχωρας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στον αύλειο χώρο που στεγάζεται ο σύλλογός μας στη Γανόχωρα.

Ευχαριστούμε θερμά, τους δεκάδες εθελοντές του συλλόγου μας που εργάστηκαν με πάθος και πήγαν όλα καλά, ενώ τηρήθηκαν κατά γράμμα και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευχαριστούμε τους βουλευτές μας κ. Μπαραλιάκο, κ. Χιονίδη και κ. Σκούφα, την αντιπεριφερειάρχη μας κ. Μαυρίδου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους, τους εκπροσώπους της βουλεύτριας κ. Άννας Μάνη Παπαδημητρίου.

Δίπλα μας ήταν ο Δήμος Κατερίνης, με τον οποίο είχαμε την συνδιοργάνωση και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πούλιου Ασημίνα, Αναστασιάδης Θωμάς και Μακρίδης Νίκος. Παρών φυσικά στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Ελευθέριος Σουλής και ο ιερέας της ενορίας μας Πατέρας Δημήτριος. Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους!

Ξεχωριστά πρέπει να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για τον πολιτισμό, που τόσο ανάγκη έχουμε και ξέρουμε όλοι, όσοι ασχολούμαστε με τους συλλόγους. Θρακική Εστία Κατερίνης, Ένωση Ποντίων Πιερίας, Παιδεία Παράδοσης, Ανατολικοθρακιώτες Περίστασης, Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας και Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης ο «ΟΛΥΜΠΟΣ», ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την αλληλεγγύη.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι εισηγήσεις της κυρίας Μαντονίτσας Ευδοκίας και Ρούλας Σαμακοβλή που όντας μέλη και εθελοντές του συλλόγου μας από παιδιά, σήμερα ως επιστήμονες , μας μίλησαν για την συμβολή του τόπου μας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και το Φιλελληνικό ρεύμα της εποχής. Αντίστοιχα, μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ευχάριστα η συμμετοχή της Νεκταρίας Πούλιου, στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, με το μουσικό σχήμα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε τους δεκάδες χορηγούς της εκδήλωσης που στηρίζουν διαχρονικά τις δράσεις του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τέλος, τους εκατοντάδες φίλους του συλλόγου μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στείλαμε το μήνυμα
«Είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Το διοικητικό συμβούλιο
ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ