Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Όλοι μαζί για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας τα κομματικά λάβαρα, απλά να είστε εκεί μαζί με τον λαό. Να γίνετε ένα με αυτόν και όλοι μαζί για την Ελευθερία και την Δημοκρατία.

Ο φασισμός και η αυταρχικότητα δεν σε ξεχωρίζει αν είσαι κόκκινος, μπλε, πράσινος ή ροζ. Θέλει μόνο να σου στερήσει την Ελευθερία, να καταλύσει την Δημοκρατία, να σε κάνει να σκύψεις το κεφάλι.

Έλληνα και Ελληνίδα. Δεν έχει σημασία τι πολιτικό κόμμα ψηφίζεις. Δεν μας νοιάζει αν ψηφίζεις ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 ή οτιδήποτε άλλο. Μας νοιάζει όμως να γνωρίζουμε ότι είσαι μαζί μας, ότι ανησυχείς και εσύ για όλα αυτά τα αυταρχικά μέτρα και ότι θέλεις και εσύ να πεις ένα μεγάλο ΟΧΙ. Να πεις ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, δεν θα έχουμε καμία πολιτική συγκέντρωση. Θα έχουμε συγκέντρωση μόνο για την Ελευθερία και την Δημοκρατία, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Είναι δυνατόν να μην είσαι εκεί; Είναι δυνατόν να συμφωνείς με τα όσα κάνει η κυβέρνηση κατά της κοινωνίας, κατά οικογενειών, κατά των παιδιών μας;

Σήμερα απειλούνται και εκβιάζονται κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι σου. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ...

* Φωτογραφία από Please Don't sell My Artwork AS IS από το Pixabay