Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνοι τους καθαρίζουν τα γήπεδα οι αθλητές στο Β΄ ΔΑΚ (ΦΩΤΟ)

Πληθαίνουν τα παράπονα για την απουσία καθαρίστριας στο Β΄ΔΑΚ και τις εικόνες εγκατάλειψης που συναντούν καθημερινά γονείς και αθλητές-τριες στους περισσότερους χώρους άθλησης, με χαρακτηριστικότερους αυτούς των δύο κλειστών γυμναστηρίων.

Οι ομάδες για να προστατεύσουν την υγεία των αθλητών τους, μιας που καθαρίστρια δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εδώ και πάρα πολύ καιρό, αναγκάζονται να κουβαλούν μαζί τους σκούπες, κουβάδες και καθαριστικά για να κάνουν τους χώρους που γυμνάζονται κάπως πιο ανθρώπινους.

Πολλά τα παράπονα από γονείς αθλητών που μίλησαν στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", ενώ από ότι μας είπαν υπάρχει η σκέψη, αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση προς το καλύτερο, ομαδικά οι γονείς να επισκεφτούν το γραφείο του Δημάρχου για να του εκφράσουν τα παράπονα τους και τις ανησυχίες τους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αθλούνται τα παιδιά τους στο Β΄ΔΑΚ.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από το πολύ σοβαρό θέμα της καθαριότητας, ολοφάνερη είναι η εγκατάλειψη βασικών υποδομών των κλειστών γηπέδων, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, του παρκέ στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο που κρύβει πολλές και επικίνδυνες παγίδες για τους αθλητές, του μικρού κλειστού γυμναστηρίου με σύρματα που εξέχουν, σπασμένα σώματα καλοριφέρ, πεταγμένα παλιά υλικά, εστίες ετοιμόρροπες, τουαλέτες σε άθλια κατάσταση, κ.α.

Και όλα αυτά την στιγμή που οι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι εντατικοποιούν τις προπονήσεις τους και πλησιάζουμε στην έναρξη των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου.