Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Δημήτριος Δημηνάς: Για την εκπομπή της ΕΡΤ-2 "ΣΤΑ ΑΚΡΑ"

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Όσοι παρακολουθείτε την εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ-2 «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με την κ. Βίκυ Φλέσσα θα διαπιστώσατε ότι για την νέα σεζόν η εκπομπή, οποία μεταδιδόταν τα τελευταία χρόνια κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ. [20.00] μετατέθηκε για την Παρασκευή στις 12 τα μεσάνυκτα [23.45].

‘Έτσι η πλειονότητα των τηλεθεατών της εκπομπής, που είναι νοικοκυραίοι, εργαζόμενοι, σπουδαστές κλπ θα στερούνται της δυνατότητος να παρακολουθούν μια εξαιρετικής ποιότητας εκπομπή, που συμβάλλει ουσιαστικά στην επιμόρφωση και πνευματική καλλιέργεια του λαού μας, σε μια εποχή που είναι τόσο αναγκαία.

Η αντίδραση όσων επιθυμούν να αλλάξει η ώρα της εκπομπής σε χρόνο που να έχουν την δυνατότητα να την βλέπουν οι περισσότεροι πρέπει να είναι άμεση. Προσωπικά απέστειλα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μια επιστολή, την οποία προσυπογράφουν 32 γνωστοί και φίλοι με την οποία ζητούμε την αλλαγή της ώρας. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτή η ενέργεια. Πρέπει να γίνουν τηλεφωνήματα στο τμήμα προγραμματισμού του ΕΣΡ από όσους περισσότερους τηλεθεατές για να ληφθεί απόφαση αλλαγής του Προγράμματος. Έχομε όλοι το δικαίωμα αυτός ως συνδρομητές και φορολογούμενοι πολίτες.

Αναφέρω σαν παράδειγμα την είδηση που διάβασα σε περιοδικό ότι σε μια πολιτεία των ΗΠΑ σε παρόμοια περίπτωση «έπεσε» ομοβροντία τηλεφωνημάτων από τους κατοίκους και την επόμενη το πρόγραμμα άλλαξε.

Το τηλέφωνο και το e-mail στο οποίο μπορούν να απευθύνουν τις διαμαρτυρίες και προτάσεις τους οι φίλοι της εκπομπής «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» είναι:

210 60 66 000 - Εσωτ. 6 [όταν ανοίξει η γραμμή πιέζομε το 6]

E-mail programtv@ert.gr Με φιλικούς χαιρετισμούς.