Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Έλαμψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η ομάδα τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Ν. Ανδρών - Ν. Γυναικών 2021 που διεξήχθη το Σ/Κ 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ...

και στο Ομαδικό Εφήβων κατέκτησε ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με τους αθλητές Χαρίση Ευάγγελο, Δαμκαούτη Ανέστη και Χαρίση Κωνσταντίνο.

Στο Μεικτό Ομαδικό Εφήβων-Νεανίδων ο Αρχέλαος κατέκτησε την 3η θέση με τους Χαρίση Ευάγγελο και Χαριτίδου Παυλίνα και στην κατηγορία των Εφήβων Πρωταθλητής Ελλάδος χρίστηκε ο Χαρίσης Ευάγγελος (1η θέση) κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Χριστόπουλο Αντώνη του "Α.Ο. ΣΤΟΧΟΣ".

Στην 7η θέση ο Δαμκαούτης Ανέστης κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και κερδίζοντας στους Ολυμπιακούς γύρους 6-0 τον Γαβάκη Αία του "Α.Σ.Τ. ΑΒΑΡΙΣ". Ο Χαρίσης Κωνσταντίνος που αν και ήταν ο μικρότερος στην διοργάνωση κατέλαβε την 8η θέση κερδίζοντας στους Ολυμπιακού γύρους 6-0! τον Θέμελη Φίλιππο του "Γ.Α.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Στην κατηγορία των Νεανίδων η αθλήτρια του Γ.Α.Σ. "Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ" Κατερίνης Χαριτίδου Παυλίνα κατέκτησε την 6η θέση χάνοντας από μια εξαιρετική αθλήτρια και μέλος της Εθνικής ομάδος Νεανίδων την Χαλκιοπούλου-Δασκαλάκη Σοφία-Θεοδώρα της Ακαδημίας Τοξοβολίας που σύντομα θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αρχέλαου Κατερίνης!!!

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του τμήματος τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης, Γιάννη Χαρίση, στην υπέροχη ομάδα του, στον Πρόεδρο του ΓΑΣ Αρχέλαος Αλκίνοο Τασόπουλο και σε όλους τους γονείς και φίλους που στηρίζουν την ομάδα που πολλοί χαρακτηρίζουν πλέον ως την «Dream Team» της τοξοβολίας!








➤ Βίντεο από την παρουσία των αθλητών-τριών του Αρχέλαου Κατερίνης: