Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Νότια Ντακότα - Μία πολιτεία των ΗΠΑ και μία κυβερνήτης που λέει όχι στον παραλογισμό των ημερών μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις ΗΠΑ παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ένα αξιοσημείωτο γεγονός.

Άνθρωποι από πολιτείες που επιβάλλουν αυταρχικά και υγειονομικά μέτρα απαρτχάιντ, όπως υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, μασκοφορία, περιορισμούς στην εργασία και την διασκέδαση, γίνονται εσωτερικοί μετανάστες με προορισμό πολιτείες των ΗΠΑ όπου δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω.

Μία από αυτές τις πολιτείες που παραμένουν ελεύθερες και μακριά από τον παραλογισμό των μέτρων, των περιορισμών και των υποχρεωτικοτήτων είναι αυτή της Νότιας Ντακότας όπου κυβερνήτης είναι η κ. Κρίστι Νόεμ (Kristi Noem). Η Νότια Ντακότα βρίσκεται στα βόρεια των ΗΠΑ, έχει έκταση 199.729 τ.χλμ. και πληθυσμό κοντά στο 1.000.000. Δεν ισχύουν περιορισμοί για τον κορονωιό, δεν υφίσταται υποχρεωτικός εμβολιασμός, οι κάτοικοι της δεν χάνουν τις δουλειές τους αν δεν εμβολιαστούν, δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκες και τα πάει πολύ καλά σε επίπεδο κρουσμάτων και θανάτων από τον ιό, και σίγουρα πολύ καλύτερα από άλλες πολιτείες, από άλλες μεγάλες χώρες και φυσικά από την Ελλάδα.

Μία διαφορετική προσέγγιση λοιπόν, που δεν θα πρέπει απλά να την δούμε και να την συγκρίνουμε με ψυχρούς αριθμούς, αλλά με το γεγονός ότι οι κάτοικοι της είναι ευτυχισμένοι γιατί είναι πραγματικά ελεύθεροι! Και δεν υπάρχει στο περιβάλλον αυτό το γκρίζο και αρρωστημένο πέπλο της τρομοκράτησης και του φόβου που επικρατεί στην πατρίδα μας.

Εκεί η σύσταση της κυβερνήτη Κρίστι Νόεμ προς τους πολίτες της δεν είναι να φοράνε διπλή και τριπλή μάσκα ούτε να αποφεύγουν να συναναστρέφονται μεταξύ τους, αλλά να πλένουν καλά τα χέρια τους για να σταματήσουν την μετάδοση του ιού και αν κάποιος είναι άρρωστος να μείνει σπίτι του. Ενώ αν κάποιος φοβάται μπορεί να μείνει σπίτι του και ας αφήσει τους υπόλοιπους να ζήσουν, να εργαστούν, να μορφώσουν τα παιδιά τους και να συνεχίζουν να ζουν.

Τι λέτε, φύγαμε για Νότια Ντακότα;



 Πηγή φώτο: https://twitter.com/govkristinoem