Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Μόνο για εμβολιασμένους στα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα

Εκεί που λες ότι αυτό ήταν, μέχρι εδώ, το «θηρίο» χόρτασε και δεν θέλει να... «φάει» άλλο, ξημέρωσε νέα μέρα με νέα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων.

Έτσι λοιπόν, με απόφαση της κυβέρνησης απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας στα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα, ενώ για τους ανήλικους απαιτείται σελφ τεστ. Υποθέτουμε ότι τα θεματικά πάρκα είναι αυτά με αντίτιμο εισόδου και όχι "ελεύθερα" πάρκα όπως το πάρκο Κατερίνης ή η πλατεία Ευκαρπίδη και η πλατεία Δημαρχείου. Ελπίζουμε να μην τους βάζουμε ιδέες (αν και το παρελθόν μας διδάσκει ότι στην κυβέρνηση δεν στερούνται ιδεών όταν πρόκειται να πάρουν μέτρα κατά των πολιτών).

Περιμένουμε την... αυριανή ημέρα ή την μεθαυριανή, να ακούσουμε νέα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων από τα χείλια του Πρωθυπουργού και των υπουργών του!

Τι άλλο να περιμένουμε; Να συλλαμβάνονται όσοι ανεμβολίαστοι βγουν έξω από την πόρτα τους τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα ή να τους επιβάλλεται πρόστιμο σε περίπτωση που τολμήσουν να... στολίσουν τα σπίτια τους;

* Σημαντική λεπτομέρεια: Αυτές τις ημέρες γεννιέται ο Ιησούς Χριστός μας και το μήνυμα που θα έπρεπε να πλανιέται στην ατμόσφαιρα είναι η αγάπη...