Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Γενέθλια σήμερα για την "ΑΛΗΘΕΙΑ". 7 χρόνια κοντά σας!!!

28 Ιανουαρίου 2015 - 28 Ιανουαρίου 2022. Γίναμε 7 χρονών και γιορτάζουμε!

Με πολύ αγάπη, περισσότερη δουλειά και πολλές θυσίες, διανύσαμε -πιστεύουμε- με επιτυχία 7 υπέροχα χρόνια και όσο μας έχει καλά ο παντοδύναμος Θεός, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που οι αξίες και τα ιδανικά με τα οποία μεγαλώσαμε μας επιτάσσουν να πορευόμαστε.

Έναν δρόμο που τον διασχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και το κερδισμένο δικαίωμα μας να σας κοιτάζουμε στα μάτια. Το μεγαλύτερο κέρδος αυτών των 7 χρόνων διαδρομής στα «θολά» νερά της ενημέρωσης, είναι ότι δεν αλλάξαμε στο παραμικρό αυτά που πιστεύουμε, αυτά που λέμε και φυσικά αυτά που γράφουμε. Δεν «αλλοιωθήκαμε», δεν μεταλλαχτήκαμε και ήμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Σε αυτά τα 7 χρόνια, αρκετοί και αρκετές από εσάς, μείνατε κοντά μας και με τα καλά σας λόγια για αυτό που κάνουμε και εκτός από την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε, δημιουργήσατε και δημιουργήσαμε μαζί μία στέρεη μαγιά, μια δυνατή ομάδα που ακόμα και σήμερα παραμένει ισχυρή και άθραυστη. Κανένα στατιστικό, κανένας αλγόριθμος δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" έχει το δικό της κοινό, το δικός της ακροατήριο, τους δικούς της αναγνώστες και εδώ και 7 χρόνια αυτό παραμένει αναλλοίωτο. Συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια, για τον μοναδικό λόγο ότι εσείς θέλετε να την ακούτε. Ξέρουμε ότι είστε εκεί έξω και μας στηρίζετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Χρόνια μας πολλά, να μας έχει και να σας έχει ο Θεός καλά, όλες και όλους εσάς!