Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ο κόσμος σας παρακαλάει και εσείς ακόμα το συζητάτε...

Στην τελική, αν ψάχνετε ακόμα για αρχηγό, μπαίνουμε εμείς...

Μιλάμε για τα πολλά μα πάρα πολλά «μικρά» πολιτικά κόμματα ή συλλογικότητες και οργανώσεις που θέλουν να γίνουν και αυτά πολιτικά κόμματα και να διεκδικήσουν καταρχάς την είσοδο τους στην βουλή και στη συνέχεια να έχουν μία δυναμική παρουσία και άποψη στα πολιτικά τεκταινόμενα της πατρίδας μας.

Σχεδόν σε όλα αυτά τα «μικρά» κόμματα υπάρχουν άτομα αξιόλογα, επιστήμονες και άνθρωποι που μπορούν να δώσουν αυτό το κάτι το διαφορετικό που έχει ανάγκη η χώρα για να αλλάξει προς το καλύτερο.

Διαβάζοντας κανείς τις θέσεις αυτών των κομμάτων ή παρακολουθώντας τοποθετήσεις, συζητήσεις, αναλύσεις και προτάσεις τους, στο διαδίκτυο (στην τηλεόραση και γενικά στα «μεγάλα» ΜΜΕ δεν προβάλλονται οι θέσεις τους), μπορεί να διακρίνει ότι στην ουσία αυτά που τους ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Με λίγα λόγια συμφωνούν στα περισσότερα. Από την πανδημία μέχρι την ακρίβεια, από τα εθνικά μέχρι τα κοινωνικά θέματα, κ.α. Συμφωνούν σε όλα σχεδόν εκτός από το να συνεργαστούν όλοι τους ώστε να πετύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το να κατέβουν στις εκλογές -όποτε και αν γίνουν-, μόνοι τους.

Ο καθένας μόνος του, ζήτημα να πάρει ένα ποσοστό 1-2% στην καλύτερη περίπτωση! Όλοι μαζί ενωμένοι, είναι σίγουρο ότι θα μπουν με άνεση στην Βουλή και το ποσοστό τους θα κριθεί από το αν πείσουν την κοινωνία για την ειλικρίνεια των θέσεων και προθέσεων τους.

Αντί όμως να συζητάνε για το πως θα απαλλαγεί η πατρίδα από την τριάδα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), που μας έχουν οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού, αυτοί  δείχνουν προς τα έξω ότι «φαγώνονται» για την αρχηγία, για το ποιος θα ηγηθεί κλπ.

Αν είναι λοιπόν αυτός ο λόγος που δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας, βάλτε εμάς αρχηγό και όταν μπείτε στην βουλή και διώξετε όλους αυτούς που έχουν κατσικωθεί στους σβέρκους μας και σαν βαμπίρ μας πίνουν κάθε μέρα το αίμα, καθίστε, συζητήστε, διαφωνήστε και διαλέξτε ποιον αρχηγό θέλετε!

* Φωτογραφία από Giuseppe Vizzari από το Pixabay