Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2022

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΑΒΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 17.00-18.00 - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 18.00-20.30. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2 ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCl-ZowHTsevnqOMoRD3esmg

και επισκεφτείτε την σελίδα μας www.olympolis.gr

Αγαπητά μέλη του σωματείου και όχι μόνο,

Αισίως διανύουμε την τρίτη δεκαετία ύπαρξης του σωματείου μας που μπορεί να μην πρωταγωνιστεί διαρκώς στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας αλλά έχει αφήσει στη μικρή του ιστορία πρωτοποριακές και με διεθνή προσανατολισμό εκδηλώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές λειτούργησε ανθρωποκεντρικά, αλλά ποτέ με υστεροβουλία και καθαυτή προσωπική εκμετάλλευση. Αντιθέτως έχουν χρηματοδοτηθεί πολλές φορές με ίδιους πόρους η λειτουργία και οι ενέργειες του σωματείου.

Πλέον μετά και την επιχορήγηση από το υπουργείο πολιτισμού και την απόκτηση του ειδικού PIC number που μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε erasmus και ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα, πιστεύω, ότι αποδεικνύει ότι όλα τα χρόνια κινηθήκαμε μεθοδικά και αποτελεσματικά έτσι ώστε να είμαστε στο ανώτατο επιχειρησιακό επίπεδο που μπορεί να έχει ένα επαρχιακό σωματείο.

Αυτή τη στιγμή και μέχρι τέλους Απριλίου τρέχουν δεκάδες προγράμματα για καλλιτεχνικές ανταλλαγές, αρχιτεκτονική, νέες τεχνολογίες, πολιτιστική κληρονομιά, φιλαναγνωσία και πολλά άλλα.
Από πάντα το σωματείο ήθελε και θέλει να διαχέει και να μοιράζει ανοιχτά πληροφορίες, σκοπούς και στόχους.

Έτσι και τώρα σε μια σημαντική και μεταβατική χρόνια καλούμε τα παλαιά αλλά και τα καινούργια μέλη να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες της Γενικής συνέλευσης, του απολογισμού και των εκλογών που θα γίνουν την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2022 από της 16.00 έως της 20.30 στην επάνω αίθουσα του συνεδριακού κέντρου «ΕΚΑΒΗ» με σκοπό να ακούσουμε την άποψη και τις ιδέες για υλοποίηση στόχων όλων των παρευρισκομένων.

Είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που κρατήσαμε το σωματείο μακριά από προσωπικές μικροπολιτικές , κομματικές σκοπιμότητες και πρακτικές και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε έως ότου είμαστε ενεργοί. Είμαστε εδώ για να χτίζουμε γέφυρες συνεργασίες για ένα καλύτερο αύριο.

Στο μέλλον τα περισσότερα προγράμματα μας θα απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους και θα συνεχίσουν να προσπαθούν να παρέχουν ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε ανθρώπους με ιδιαιτερότητες και να υποστηρίζουν τον αγώνα κατά της έμφυλης βίας και των διακρίσεων.
Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο να ενημερωθείτε, μεταδώστε το και δώστε λίγη από την καλή σας ενέργεια και χρόνο για να συνεχίσουμε.

Παπαναστασίου Αναστάσιος – 6945186553
tasosolympolis@yahoo.com