Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Οι Ακαδημίες Χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έκοψαν την βασιλόπιτα τους (ΦΩΤΟ)

Γιορτή σήμερα για τις Ακαδημίες Χάντμπολ (Χειροσφαίριση) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης! Έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα τους στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της ΝΔ κ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και ο κ. Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος κ. Αλκίνοος Τασιόπουλος, την ανδρική ομάδα εκπροσώπησε ο κ. Βασίλης Κοσμίδης και φυσικά η προπονήτρια των Ακαδημιών Χάντμπολ η κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου.

Στις ομιλίες τους προς τους νεαρούς αθλητές, όλοι επισήμαναν την σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης, ενώ δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στον αείμνηστο προπονητή Σωκράτη Σκούφα και την προσφορά του στο άθλημα του χάντμπολ.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασιόπουλος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Αρχέλαου στο χάντμπολ και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι οι νεαροί αθλητές που αποτελούν το μέλλον του χάντμπολ στην Κατερίνη θα συνεχίσουν επάξια στα χνάρια της ανδρικής ομάδας και μέσα από τις προπονήσεις και με σκληρή δουλειά μη παραβλέποντας όμως τα μαθήματα τους, θα κάνουν υπερήφανους τους προπονητές, τους γονείς τους, αλλά και την Κατερίνη.

Ο κ. Τασιόπουλος πρόσφερε τρεις δωροεπιταγές από αθλητικό κατάστημα της πόλης μας στους τυχερούς της βασιλόπιτας, στήριξε οικονομικά όλη την εκδήλωση, ενώ σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο και τους γονείς των αθλητών, ένας υπέροχος μπουφές με εδέσματα και χυμούς περίμενε μετά την κοπή της πίτας τους νεαρούς αθλητές. Η γιορτή του Αρχέλαου Κατερίνης ολοκληρώθηκε με έναν αγώνα επίδειξης ανάμεσα στις ακαδημίες του χάντμπολ επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.