Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Συγχαρητήρια σε μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις...

μαθήτριες του σχολείου μας Τζιόλη Αθανασία και Ζίκου Γεωργία – Αθανασία για τη διάκρισή τους στο Μαθητικό Διαγωνισμό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας για μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ με θέμα «Η επίδραση των επιφανών προσωπικοτήτων στη διαμόρφωση προτύπων ζωής στην περίοδο της εφηβείας».

Είναι μεγάλη η χαρά μας και ιδιαίτερη τιμή για εμάς τους εκπαιδευτικούς τους, μιας και το δοκίμιο της Τζιόλη Αθανασίας διακρίθηκε και θα δημοσιευτεί σε Συλλεκτικό τόμο.

Εκφράζουμε συγχαρητήρια και στην Ζίκου Γεωργία – Αθανασία που συγκέντρωσε σχεδόν την ίδια βαθμολογία και κατετάγη 2η στη διάκρισή της.

Αξίζουν συγχαρητήρια και οι άλλοι 14 μαθητές μας που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό και τους ευχόμαστε όλους καλή πρόοδο στις σπουδές τους και να έχουν υπόψη τους ότι το σχολείο μας συνεχίζει την πορεία του με πολλές επιτυχίες και στις Πανελλαδικές.

Τέλος, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στη συνάδελφό μας Τζιάτζιου Μαρίνα για την προθυμία της να αναλάβει όλες τις απαραίτητες ενέργειες της διεξαγωγής του διαγωνισμού για τους μαθητές του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής
Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης