Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Πρόσφεραν θέαμα, μοίρασαν ελπίδες για το μέλλον (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γιορτή του χάντμπολ σήμερα το πρωί στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης με πρωταγωνιστές τις ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης και του Φέρωνα Βέροιας.

Οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων (παμπαίδες Α΄ και Β΄) ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και απέσπασαν το χειροκρότημα όσων τυχερών φιλάθλων βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Καταπληκτική η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες χάντμπολ (χειροσφαίρισης) του Αρχέλαου Κατερίνης από την ομοσπονδιακή προπονήτρια κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου και αυτό φαίνεται αγώνα με τον αγώνα. Η Κατερίνη συνεχίζει την παράδοση στο να πρωταγωνιστεί στο χάντμπολ και είναι θέμα χρόνου να δούμε αρκετούς από τους νεαρούς χαντμπολίστες στις πρώτες ομάδες του Αρχέλαου Κατερίνης. Πλούσιο θέαμα στο πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στους παμπαίδες Β΄, ντέρμπι στον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στους παμπαίδες Α΄. Καμία σημασία τα αποτελέσματα αφού το ζητούμενο ήταν τα παιδιά να αγωνιστούν και να συναγωνιστούν με τους συνομήλικους τους του Φέρωνα Βέροιας που εκπροσωπεί επάξια το χάντμπολ της γειτονικής μας πόλης. Συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές και τους προπονητές τους!