Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Γιαννόπουλος Κυριάκος: Τεράστιος σύλλογος ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στηρίζω τον Αλκίνοο Τασόπουλο για πρόεδρο!

Στην Κατερίνη βρέθηκε για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Κυριάκος Γιαννόπουλος και συγκεκριμένα στο Β΄ ΔΑΚ όπου είχε συνάντηση με τους κολυμβητικούς συλλόγους της Κατερίνης.

Στην συνομιλία που είχε η "ΑΛΗΘΕΙΑ" μαζί του, μας δήλωσε την εκτίμηση του για τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ λέγοντας μας χαρακτηριστικά: «τεράστιος σύλλογος ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ»!!! 

Όταν του αναφέραμε ότι την προσεχή Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, ο ΓΑΣ Αρχέλαος έχει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. μας δήλωσε ότι στηρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη τον τωρινό πρόεδρο του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. Αλκίνοο Τασόπουλο για την προεδρεία του συλλόγου!

Στην συνάντηση του κ. Γιαννόπουλου ήταν εκτός του προέδρου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Αλκίνοου Τασόπουλου, οι προπονητές των κολυμβητικών τμημάτων του Αρχέλαου και του Ποσειδών όπου και συζήτησαν τα προβλήματα της κολύμβησης στην Κατερίνη, καθώς και ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τις εξελίξεις στον χώρο του αθλήματος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ένα ευχάριστο γεγονός διέκοψε προσωρινά την συζήτηση αφού ένα νεαρό κορίτσι κολυμβήτρια είχε τα γενέθλια της, κέρασε τον πρόεδρο και τους επισκέπτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.