Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Είναι η ασύρματη ακτινοβολία 5G ασφαλής και υγιής;

Αυτό δεν μπορούμε να σας το πούμε εμείς, δεν ήμαστε επιστήμονες, υπάρχουν όμως άνθρωποι και οργανώσεις που έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που μας προβάλλουν οι κυβερνήσεις. Αρκετοί από αυτούς είναι επιστήμονες και αξίζει να ακούσετε την άποψη τους, να πάρετε μία δεύτερη γνώμη.

Μία Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών υποστηρίζει πως το 5G είναι βλαβερό τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα, αλλά ακόμα και για την χλωρίδα του πλανήτη μας. Όπως επίσης ότι απειλεί την ιδιωτικότητα μας.

Οι πρωτοβουλίες πολιτών όταν έχουν αγνά κίνητρα και ακολουθηθούν από ένα σεβαστό μέρος του πληθυσμού, έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Μπείτε στην σελίδα «STOP 5G», διαβάστε τα επιχειρήματα τους, συγκρίνετε τα με ότι σας λένε οι άλλοι, κάντε την έρευνα σας και αν τελικά πιστεύετε τα ίδια πράγματα και αγαπάτε, τον άνθρωπο, τον πλανήτη μας, στηρίξτε τους.

Φυσικά όπως πάντα και όπως έγινε πρόσφατα και με τα εμβόλια για τον κορονοϊό, η άλλη άποψη δαιμονοποιείται και κατατάσσεται από τις κυβερνήσεις και τα μεγάλα ΜΜΕ ως ψεκασμένη και γραφική. Αν όμως δεν υπήρχε η άλλη άποψη, δεν θα είχαμε ούτε μεγάλες ανακαλύψεις, ούτε σπουδαία επιστημονικά και κοινωνικά ευρήματα. Θα βαδίζαμε σαν κουρδισμένα στρατιωτάκια πίσω από την μία άποψη και πίσω από αυτούς που την επιβάλλουν. Πρέπει να μην τρώμε αμάσητη την τροφή που μας δίνουν. Να ερευνούμε, να αμφισβητούμε, να προκαλούμε συζητήσεις και να προωθούμε τον διάλογο με έναν μόνο σκοπό. Ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας.

Μπείτε στην σελίδα "Μείνετε συνδεδεμένοι, αλλά προστατευμένοι" και βγάλτε μόνοι σας, τα δικά σας συμπεράσματα.

* Φωτογραφία από ADMC από το Pixabay