Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Δεν είναι δουλειά του Στρατού...

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού μας ενημερώνει ότι το προσωπικό του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη») πραγματοποίησε στο χωριό Λεπτή Ορεστιάδας, δράσεις αποκατάστασης ζημιών στο Νηπιαγωγείο του χωριού, οι οποίες προκλήθηκαν εξαιτίας των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ, βλέπουμε στρατιώτες να σκουπίζουν, να σφουγγαρίζουν και να πλένουν...

Έτσι λοιπόν, μετά από την χρησιμοποίηση των στρατιωτών μας στα hotspot, των παράνομων μεταναστών, βλέπουμε να τους χρησιμοποιούν και για να καθαρίζουν νηπιαγωγεία. Δεν είχε υπαλλήλους ο Δήμος Ορεστιάδας, δεν είχε καθαρίστρια το νηπιαγωγείο στο χωριό; Δεν υπήρχαν εθελοντές γονείς; Δεν μπορούσαν να προσλάβουν κάποιο ιδιωτικό συνεργείο;

Δεν είναι δουλειά του Στρατού μας να κάνει τέτοια πράγματα! Το προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, πρέπει να εκπαιδεύεται και να είναι έτοιμο να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας και όχι να σφουγγαρίζει νηπιαγωγεία και να ταΐζει αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα.

➤ Το δελτίο τύπου του ΓΕΣ: «Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, προσωπικό του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη»), στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Στρατού και του έμπρακτου ενδιαφέροντός του για την τοπική κοινωνία, πραγματοποίησε στο χ. Λεπτή Ορεστιάδας, δράσεις αποκατάστασης ζημιών στο Νηπιαγωγείο του χωριού, οι οποίες προκλήθηκαν εξαιτίας των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή.»

* Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay