Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Παγκόσμια Γενική Απεργία για την Ελευθερία (Global Walkout)

Ήρθε η ΩΡΑ για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εκδήλωση που δεν μπορεί να αγνοηθεί!

Μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για να μποϊκοτάρει τις παγκόσμιες εταιρίες και τα προϊόντα τους. Η διάρκεια της απεργίας θα εξαρτηθεί από τη δυναμική που θα εκτυλίσσεται.

Αυτή είναι η επίσημη έναρξη ενός νέου παγκόσμιου δικτύου με στόχο τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης και τις οργανώσεις τους όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Αυτές οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις είναι υπεύθυνες για την παρακμή των δημοκρατιών μας, το αυξανόμενο κόστος ζωής και τις κλιματικές πολιτικές που καταστρέφουν τις οικονομίες μας και θέτουν τους αγρότες εκτός επιχείρησης.

Η ημερομηνία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα ανακοινωθεί μόλις συμπληρωθεί η λίστα με τις πόλεις και τα κράτη που θα συμμετέχουν.

Με την έναρξη της Κρίσης του Κορωνοιού πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έδειξαν για πρώτη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Η δημοκρατία, τα θεμελιώδη δικαιώματα και η αυτοδιάθεση έχουν υποστεί μαζικές πιέσεις από τότε. Αλλά αυτό είναι μόνο μέρος της τεχνοκρατικής και ποταπής ατζέντας της παγκόσμιας ελίτ. Η επίδοξη "Great Reset" της οικονομίας και της κοινωνίας υπέρ αυτών των ψευτοελίτ και εις βάρος των λαών αυτού του κόσμου είναι ο πραγματικός στόχος.

➤ Ο καθένας και η καθεμιά μας θα συμμετάσχει στην Παγκόσμια Γενική Απεργία με το τρόπο που μπορεί, είτε:

  • Μην πηγαίνοντας στην δουλειά του.
  • Μην στέλνοντας τα παιδιά του στο σχολείο εκείνη την ημέρα.
  • Μην καταναλώνοντας και ξοδεύοντας χρήματα στα καταστήματα των παγκόσμιων εταιριών.
  • Μην βλέποντας τα "μεγάλα" τηλεοπτικά κανάλια και ΜΜΕ.
  • Επίσης κάνοντας πορεία (πεζοί ή αυτοκινητοπομπή) στις πρωτεύουσες των περιοχών τους.

Ήδη τώρα, η ημέρα της παγκόσμιας αντίστασης μας υποστηρίζεται από τους ακόλουθους εκπροσώπους της πολιτικής, της επιστήμης και της κοινωνίας των πολιτών:

Robert Kennedy Jr. - ΗΠΑ
Δρ Peter McCullough - ΗΠΑ
Dr. Robert Malone - ΗΠΑ
Christine Anderson - Γερμανία
Mike Yeadon - Μεγάλη Βρετανία
Jimmy Levy - ΗΠΑ
Μόργκαν Σι. Jonas - Αυστραλία
Amanda Forbes - Καναδάς
Alexander Tschugguel - Αυστρία
Μάικλ Ματ - ΗΠΑ
Μόνικα Σμιτ - Αυστραλία


Μη εκλεγμένες γραφειοκρατίες όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δεν θα πρέπει να έχουν τη δύναμη να υπαγορεύουν πολιτικές στις χώρες μας.

➤ Ας τους στείλουμε ένα σαφές μήνυμα που δεν μπορούν να αγνοήσουν.

Είναι καιρός οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν και να εγκαταλείψουν αυτούς τους «παγκοσμιοποιητικούς» οργανισμούς.

Πώς θα επιτύχει το Global Walk Out την αποστολή του να ενθαρρύνει τις κυβερνήσεις να αντικαταστήσουν ή να εγκαταλείψουν αυτούς τους παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς;

Έχουμε ιατρικούς, επιστημονικούς και ερευνητικούς ειδικούς έτοιμους να παράσχουν συμβουλές σε κάθε κυβέρνηση που είναι πρόθυμη να ακούσει. Η αφήγηση ήταν πάντα… «ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών». Προτείνουμε οι κυβερνήσεις να μπορούν απλώς να αντικαταστήσουν αυτούς τους ειδικούς με νέους.

Συνεργαζόμαστε με αυτούς τους ειδικούς για να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε νέα συμβουλευτικά συμβούλια που προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και άλλες μη εκλεγμένες παγκόσμιες γραφειοκρατίες που δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να υπαγορεύουν πολιτικές στη χώρα σας.

Υπάρχει μια ισχυρή επιτροπή παγκόσμιων ηγετών που ήταν ήδη αρκετά γενναίοι για να βάλουν το όνομά τους και το πρόσωπό τους σε αυτήν την πρωτοβουλία. Εάν οι κυβερνήσεις είναι έτοιμες να διαπραγματευτούν, ξέρουν με ποιον να μιλήσουν.

Υπάρχει μια φόρμα εγγραφής για εμπειρογνώμονες, ηγέτες και οργανισμούς που συνεργάζονται μαζί μας για να επιφέρουμε παγκόσμια, ενοποιημένη και στρατηγική ώθηση ενάντια στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα.