Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Αρχέλαος - Κιλκίς 23-32. Μπορούσε περισσότερα...

Έχασε στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών, ο Αρχέλαος από τον ΓΑΣ Κιλκίς με σκορ 23-32.

Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο του αγώνα, ο Αρχέλαος ήξερε ότι θα αντιμετώπιζε μία δυνατή ομάδα αλλά δεν το έβαλε κάτω σε καμία στιγμή του αγώνα, και όταν οι αντίπαλοι του είχαν διαφορά στο σκορ.

Λίγο κάτι ατυχίες στην άμυνα, λίγο κάτι λάθη, λίγο η δυναμικότητα του αντιπάλου διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Κάποια "χαζά" γκολ που δέχτηκε στις αρχές του αγώνα, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν την διαφορά και τον Αρχέλαο να αναγκάζεται να κυνηγήσει το σκορ, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει τελικά την ομάδα του Κιλκίς που δίκαια κέρδισε τον αγώνα.

Ψάχνει τα "πατήματα" του ο Αρχέλαος που αγωνίστηκε πάλι με αρκετούς νέους παίκτες (από την ομάδα των παίδων), αλλά πιστεύουμε ότι αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιάζεται καλύτερος και σίγουρα μέσα στην έδρα του θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για τις υπόλοιπες ομάδες.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Λινάρδου και Νικολαΐδη, αν και θα μπορούσαν κάποια σφυρίγματα να τα αποφύγουν και να δείξουν λιγότερη αυστηρότητα στους παίκτες του Αρχέλαου. Πάντως η διαιτησία τους δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Τώρα ο Αρχέλαος έχει δύο εβδομάδες να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για έναν αγώνα από τα παλιά, αφού στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην Βέροια τον τοπικό Φίλιππο, σε ένα παιχνίδι που ξυπνάει ιστορικές αναμνήσεις και για τις δύο ομάδες, όταν οι μεταξύ τους αγώνες μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στο χάντμπολ της Βόρειας Ελλάδας.

Τα πεντάλεπτα:

2-2
4-6
6-10
9-12
11-14
13-17 ημίχρονο
15-21
16-22
17-25
18-28
22-29
23-32 τελικό σκορ.

Κίτρινες κάρτες: Αρχέλαος (1), Κιλκίς (1)
Δίλεπτες αποβολές: Αρχέλαος (7), Κιλκίς (4)

Αρχέλαος: Κοσμίδης, Μαυρόπουλος 8, Μάνης, Εγγλέζος 4, Ξώνης, Ξεφτέρης, Κωνσταντάκης 5, Κουλλόλλι, Ουσταμπασίδης, Παπανάκος Χ., Θυμιόπουλος 4, Παπανάκος Κ. 1, Θεοφανίδης 1, Σαραντίδης, Παρθενόπουλος, Παπαναστασίου.

ΓΑΣ Κιλκίς: Φαχουρίδης Ι. 3, Κυπραίος 9, Καριοφύλλης, Ελευθεριάδης 1, Μαυρόπουλος Χ. 2, Μαυρόπουλος Α. 2, Δημάκης 2, Φαχουρίδης Α. 1, Καρβουνίδης 4, Βαφειάδης, Γιαννακόπουλος 7, Λασκαρούδης 1, Πιστόλας, Τριανταφύλλου.


* Αργότερα μπορείτε να δείτε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα.