Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ψέματα, ψέματα, ψέματα...

Ας διαβαστεί από ανεμβολίαστους και από εμβολιασμένους φίλους...

Θυμάστε που μας είχαν πρήξει στα ΜΜΕ (της λίστας Πέτσα, αυτού που είπε ότι αν δεν "προσαρμοστούμε" θα πεθάνουμε...), να εμβολιαστούμε γιατί έτσι περιορίζουμε την μετάδοση του ιού, ότι έτσι εμβολιαζόμαστε όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας και την κοινωνία; Θυμάστε που έβγαινε ο Πρωθυπουργός στα διαγγέλματα του (πιο συχνά από ότι βλέπαμε τα παιδιά μας...), και το έλεγε ότι ο εμβολιασμός είναι ατομική ευθύνη για να προστατέψουμε τους δίπλα μας, τους ηλικιωμένους κ.α.; Θυμάστε εσείς που δεν εμβολιαστήκατε, πώς σας κοιτούσαν οι άλλοι; Λες και ήσασταν λεπροί και θα τους κολλούσατε, και ζητούσαν φανερά και κρυφά την αποπομπή σας από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Ζητούσαν πιο σκληρά μέτρα, πρόστιμα, απολύσεις, κάποιοι μάλιστα ήθελαν να μπείτε και φυλακή!

Κατασκεύασαν και επέβαλλαν πιστοποιητικά για τις μετακινήσεις μας. Μας έβαλαν και συνεχίζουν να μας βάζουν να κάνουμε τα άχρηστα ράπιντ, μοριακά και άλλα τεστ, μόνο για την κονόμα τους! Από την αρχή, όλα ήταν ψέματα.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα!

Σε ερώτηση Ολλανδού ευρωβουλευτή (Rob Ross) στην Ευρωβουλή, η εκπρόσωπος της pfizer δήλωσε ότι ΠΟΤΕ το εμβόλιο τους δεν δοκιμάστηκε στο αν αποτρέπει την μετάδοση του κορονοϊού, και ότι ο σκοπός τους ήταν να εμβολιαστεί γρήγορα ο κόσμος! Συμπληρώνουμε εμείς: «Να αναγκαστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί!»

Δεν έχουν τελειωμό τα ψέματα της κυβέρνησης τόσο για το κορονοϊό, όσο για το εμβόλιο και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι στην πορεία όλα θα αποκαλυφθούν, γιατί κάποιοι γενναίοι άνθρωποι δεν πίστεψαν τα ψέματα, αντιστάθηκαν, ερεύνησαν και αποκαλύπτουν την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι στοχευμένα και μεθοδικά κατηγορήθηκαν ως "ψεκασμένοι" και συνωμοσιολόγοι.

Ποιοι είναι οι ψεκασμένοι τώρα;



* Φωτογραφία από Roland Schwerdhöfer από το Pixabay