Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κατερίνη - Διαμαρτυρίες υγειονομικών σε αναστολή εργασίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι (10/11/22) την Κατερίνη, όπου σε καφετερία του κέντρου μίλησε σε κομματικά στελέχη και οπαδούς της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στον πεζόδρομο της πόλης.

Από την στιγμή που κατέβηκε από το αυτοκίνητο μέχρι να φθάσει στην καφετερία και κατά την αποχώρηση του, ο Πρωθυπουργός βγήκε αμέτρητες αυτοφωτογραφίες (selfie) με φίλους και φίλες της ΝΔ και δεν πτοήθηκε από τις διαμαρτυρίες των υγειονομικών που βρίσκονται σε υποχρεωτική αναστολή εργασίας και με συνθήματα από απόσταση έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Η αστυνομία δεν επέτρεψε τους υγειονομικούς να πλησιάσουν τον Πρωθυπουργό, αλλά τα συνθήματα τους σίγουρα έφθασαν στα αυτιά του κ. Μητσοτάκη και του επιτελείου του. Εδώ να πούμε ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στους υγειονομικούς, αλλά και των ίδιων των υγειονομικών ήταν άψογη και δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο.

Πάντως εκτός των υγειονομικών που 14 μήνες παραμένουν απλήρωτοι (και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός), κανείς άλλος, φυσικό πρόσωπο ή συλλογικότητα δεν βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί, π.χ. για την ακρίβεια, τις συντάξεις, τα καύσιμα, την θέρμανση, την ενέργεια, κ.α. Μάλλον όλα πάνε καλά, η κοινωνία είναι ευτυχισμένη, δεν υπάρχουν προβλήματα και θα πάρουμε και το... Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο (αν παίζαμε...)!!!

Η εικόνα στον πεζόδρομο της Κατερίνης, φυσικά και δεν απεικονίζει την ψυχρή πραγματικότητα των απέραντων προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία και ο κόσμος θα δείξει την δυσαρέσκεια του προς την κυβέρνηση της ΝΔ στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές και όπως είπαμε παραπάνω, στην ουσία ήταν μία κομματική εκδήλωση με κομματικά στελέχη, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.