Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Μα τι θέλουν πια αυτοί οι σχολικοί τροχονόμοι;

Τι απληστία είναι αυτή;

Τα 134,37 ευρώ που είδαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους για τον τελευταίο μήνα, δεν τους φτάνουν; Είχαν πάρει και 94,85 ευρώ τον περασμένο Απρίλιο και φυσικά τα 0 ευρώ το καλοκαίρι!

Καλά δεν τους φτάνουν τόσα χρήματα; Σκασίλα μας! Αν δεν τους αρέσει, από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Σιγά τη δουλειά που κάνουν. Τα παιδιά μας μπορούν να περάσουν μόνα τους και με ασφάλεια τους δρόμους για να πάνε στα σχολεία τους. Αφού όλοι οι οδηγοί στην πόλη μας σταματάνε στις διαβάσεις, στα σήματα και όποτε δουν κάποιον πεζό!!!

Δεν τους έχουμε ανάγκη! Η Κατερίνη και γενικά η πατρίδα μας φημίζεται για την οδηγική Παιδεία των οδηγών της!!!

Θέλουν λέει και 1 λίτρο γάλα την ημέρα οι σχολικοί τροχονόμοι! Πλάκα μας κάνουν; Γιατί έχει καυσαέρια εκεί που δουλεύουν; Αφού όλα τα αυτοκίνητα μας είναι υπερσύγχρονα και δεν βγάζουν καθόλου καυσαέρια!!!

Θέλουν και ένσημα; Πού ακούστηκε αυτό; Ακούς εκεί κάτι απαιτήσεις!

Θέλουν και ιατροφαρμακευτική κάλυψη; Γιατί μήπως κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα; Αφού όλοι οι οδηγοί σταματάνε στις υποδείξεις τους! Γιατί φοβούνται μήπως αρρωστήσουν από το κρύο και την βροχή στον δρόμο; Στην Ελλάδα ο καιρός είναι καλός. 6 μήνες καλοκαίρι έχουμε!!!

Αν συνεχίζουν να ζητούν, να τους διώξουμε!!! Θα βρούμε κανένα άλλο κορόιδο να βάλουμε στην θέση τους. Έτσι και θα δουλεύουν για ψίχουλα και εμείς θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Και αν ο μη γένοιτο συμβεί κάποιο ατύχημα, θα μπορούμε να λέμε: «τι έκανε ο σχολικός τροχονόμος;»...