Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" έκοψε την βασιλόπιτα του (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή των φιλόζωων συμπολιτών μας, σήμερα το πρωί στην στέγη των Μικρασιατών στην Κατερίνη, το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" έκοψε την βασιλόπιτα του για το 2023.

Ο Πρόεδρος και ιστορικό μέλος του Σωματείου που έχει συνδυάσει την παρουσία του με την φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία, κ. Νικήτας Κανταρτζής εμφανώς συγκινημένος από την μεγάλη προσέλευση των μελών αλλά και φίλων του "ΑΡΓΟΣ", έκανε μία αναδρομή στις δράσεις του Σωματείου και έκοψε την βασιλόπιτα που έκρυβε πολλά δώρα όχι μόνο για τον τυχερό του φλουριού αλλά και για περισσότερα μέλη.

Στην ομιλία του ο κ. Νικήτας Κανταρτζής εξήρε την συμβολή και την στήριξη του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνου Φιλοκώστα στις δράσεις του Σωματείου αλλά και στην επίλυση όποιων προβλημάτων υπάρχουν, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Φιλοκώστας είναι και εγγεγραμμένο μέλος του "ΑΡΓΟΣ" και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των φιλόζωων που είχαν από νωρίς γεμίσει την αίθουσα.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η εκπρόσωπος της βουλευτή κ. Μάνη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Κυριακίδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μακρίδης.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" παραμένει ένας ισχυρός "σύμμαχος" των αδέσποτων και κατατρεγμένων ζώων της περιοχής μας, με τα μέλη του να υπερβάλλουν εαυτόν για να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για όσα από τα συμπαθή ζώα χρίζουν της προστασίας του.

Η εκδήλωση έληξε με την ευχή όλων το 2023 να είναι μία χρονιά με λιγότερα αδέσποτα ζώα και περισσότερη αγάπη των πολιτών προς αυτά.