Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

"Εξωγήινη" αποβλάκωση...

Οι "εξωγήινοι" ταξίδεψαν εκατομμύρια έτη φωτός με τεχνολογία άγνωστη σε εμάς και λογικά ανώτερη, για να τους καταρρίψει τελικά ένα... αμερικάνικο αεροσκάφος!

Και η γελοιότητα συνεχίζεται με τον τρόπο κατάρριψης τους: Ακίνητοι και ορατοί από όλους, απλά περίμεναν τον αμερικάνικο πύραυλο. Και φυσικά όποιος "εξωγήινος" επισκέπτεται τον πλανήτη μας, πηγαίνει μόνο στις ΗΠΑ... Μάλλον πρέπει να έχουν πολύ καλό υπουργείο τουρισμού οι αμερικάνοι!!!

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας όταν ακούτε τέτοιες χαζές ειδήσεις και να μην τρώτε αμάσητο ότι σας πασάρουν! Και όχι μόνο στο θέμα των υποτιθέμενων εξωγήινων, αλλά στα πάντα. Από τα εμβόλια για τον κορονοϊό έως τον πόλεμο στην Ουκρανία, στα πάντα. Και όταν ψάχνετε για πληροφορίες και στοιχεία, να έχετε στο νου σας, ότι τις μεγάλες αλήθειες τις μαθαίνετε στα "μικρά" μέσα ενημέρωσης και όχι στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες μαζικής αποχαύνωσης μας.

* Εξωγήινοι φυσικά και υπάρχουν, θα ήταν εγωιστικό και βλακώδες από την πλευρά μας να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας στον κόσμο, απλά δεν δεν μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν μαζί μας. Έχουν πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν...

* Image by Daniela Realpe from Pixabay