Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Ό,τι να ΄ναι...

Το ήξερες αυτό;

Αν όχι, το μάθαμε από τον νέο υπουργό Παιδείας τον κ. Πιερρακάκη. Ότι στην Ελλάδα έχουμε Αντισημιτισμό (Ως αντισημιτισμός χαρακτηρίζεται η συστηματική αντίθεση προς την Εβραϊκή φυλή, καθώς και η προσπάθεια περιορισμού της έκφρασής της, φτάνοντας πολύ συχνά στην εχθρότητα, αλλά και σε προσπάθειες ακόμη και εξόντωσής της.)

Και η δήλωση του υπουργού μας για να μην υπάρχουν αμφιβολίες: «Τέλος, σχετικά με την αρμοδιότητα των θρησκευμάτων, θα συνεργαστούμε με την Εκκλησία σεβόμενοι τους διακριτούς θεσμικούς μας ρόλους και θα προβούμε στην κατάρτιση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την καταπολέμηση του Αντισημιτισμού.»

Πού βρήκαν καταφύγιο και βοήθεια οι Εβραίοι; Στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη...

Έξυπνη τακτική να δημιουργείς φοβικά σύνδρομα στον ελληνικό λαό. Δεν τον αφήνεις να σηκώσει κεφάλι, του δημιουργείς ενοχές και τον αναγκάζεις να προσπαθεί διαρκώς να αποδεικνύει ότι δεν είναι.. ελέφαντας!

Από πότε οι Έλληνες είναι αντισημιτιστές; Ή από πότε είναι ρατσιστές; Ή γυναικοκτόνοι; Από ποτέ!

Όπως είπαμε είναι μία έντεχνη προσπάθεια του συστήματος να βάλει στην γωνία την ελληνική κοινωνία και να προωθήσει τα σχέδια του. Δηλαδή την αποδοχή νέων ηθών χωρίς αντιδράσεις και την εφαρμογή τακτικών χειραγώγησης της μάζας. Και να "προγράμματα" στα σχολεία και να εκπομπές στην τηλεόραση και δημοσιεύσεις στα μέσα αποβλάκωσης που σκοπός τους είναι να "εκπολιτίσουν" τους "βάρβαρους" Έλληνες!

Σε λίγο θα μας πουν ότι είμαστε και κατά της χελώνας "καρέτα-καρέτα"!

* Φωτογραφία από David Mark από το Pixabay