Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

1η Σεπτεμβρίου 2023 «Μαύρη επέτειος»

Ήταν 1 Σεπτεμβρίου 2021, όταν οι υγειονομικοί της πατρίδας μας αρνούμενοι να εμβολιαστούν με το εμβόλιο του κορονοϊού, δέχτηκαν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, την εκδικητικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Εκδιώχθηκαν από τις εργασίες τους, καταπατήθηκαν τα συνταγματικά δικαιώματα τους και έμειναν χωρίς μισθό, οδηγούμενοι στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Από την μια στιγμή στην άλλη η κυβέρνηση από ήρωες τους έκανε επαίτες.

Δεν έσκυψαν όμως ποτέ το κεφάλι τους, δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης, αλλά και δυστυχώς ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας, άντεξαν και στο τέλος δικαιώθηκαν. Αποτελούν ένα υπόδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας και αγωνιστικότητας για όλους μας. Υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους το δικαίωμα του να αποφασίζουμε εμείς οι ίδιοι και όχι οποιοδήποτε "ειδικός" των τηλεοπτικών παραθύρων το τι θα κάνουμε με το σώμα μας. Υπερασπίστηκαν με σθένος και πάθος την Ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Σύνταγμα και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τάχθηκαν κατά του διχασμού της κοινωνίας και των κάθε λογής υποχρεωτικών πράξεων.

Οι υγειονομικοί σε αναστολή, αξίζουν την ευγνωμοσύνη και τα ευχαριστώ μας για τον αγώνα τους, που έγινε αγώνας όλων μας.

Σας ευχαριστούμε!