Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον ΓΑΣ Σβορώνου της νέας σεζόν

Τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου "Λάζαρος Ξανθόπουλος" ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του ΓΑΣ Σβορώνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και των μελών της διοίκησης.

Tον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης κ. Γιάννης Νταντάμης.

Ο πάτερ Δημήτριος και ο πάτερ Κωνσταντίνος αφού ευλόγησαν τους αθλητές, ευχήθηκαν σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη ομιλία του προέδρου Γιάννη Τρελλόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του αλλά και του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Κυρτέγου προς τους νέους και παλιούς συμπαίκτες του.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΓΑΣ για τη σεζόν 2023-24 υπό τις οδηγίες του Νίκου Θεοδοσιάδη και του τεχνικού επιτελείου, με τη διάθεση και την ενέργεια στα πρόσωπα όλων των πρωταγωνιστών να είναι μεγαλύτερη από εμφανής. Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, με την ομάδα μας να πέφτει … στα βαθιά προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και στους μεγάλους στόχους της νέας σεζόν.