Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας άνθρωπος του αθλητισμού υποψήφιος για τον Δήμο Κατερίνης

Υπεραξία στον αθλητισμό της πόλης μας, προσθέτει η υποψηφιότητά του Γιώργου Χρυσανθόπουλου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο.

Αν και δεν χρειάζεται συστάσεις, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος αποτελεί ένα σπουδαίο και ιστορικό κομμάτι του αθλητισμού όχι μόνο της Κατερίνης αλλά και πανελλήνια. Υπήρξε διεθνής καλαθοσφαιριστής και ξεκίνησε την μεγάλη του καριέρα από τον Πιερικό. Η πορεία του σε Παναθηναϊκό, Άρη, Ηρακλή του έδωσε μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φιλάθλων, όχι μόνο σε αυτές τις ομάδες, αλλά όπου και αν αγωνίστηκε. Σημαντικό μέλος της κοινωνίας της πόλης μας τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προπονητική στις δύο ομάδες που ίδρυσε (ΑΓΕΠ-ΑΚΕΠ) προσελκύοντας στον αθλητισμό ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι αν ο Γιώργος τύχει της εκτίμησης των συνδημοτών μας, η προσφορά του στον τομέα του αθλητισμού, αναμένεται να είναι ουσιαστική και προς όφελος όλων όσων ασχολούνται και δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Είναι σημαντικό, άνθρωποι σαν τον Γιώργο όχι απλά να δραστηριοποιούνται με τα κοινά του Δήμου, αλλά να αξιοποιούνται και στο αντικείμενο τους. Μόνο κέρδος θα μπορέσει να προκύψει, για όλους μας και κυρίως για την νεολαία μας.

Ο ίδιος, σεμνός και προσγειωμένος, δηλώνει: «Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης με τον συνδυασμό ΕΚΚΙΝΗΣΗ στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα. Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, με μόνο μου στόχο να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής που τους αξίζουν. Με όσες δυνάμεις έχω θα βοηθήσω για έναν δήμο συμμετοχικό, αλληλέγγυο, σύγχρονο και ανοιχτό στην νέα γενιά και στις ανάγκες της κοινωνίας. Για όλους αυτούς τους λόγους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ την στήριξή σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου μας, για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον. Για έναν ισχυρό, λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο.»

Καλή επιτυχία Γιώργο!