Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ένα δάκρυ και πολλή θλίψη αγανακτισμένου πολίτη και πελάτη

Εκρηκτική συνέντευξη Πιπερόπουλου στον Flash 99.4

Πιστεύω φίλες και φίλοι αναγνώστες ότι θα ξαφνιάσω σήμερα και εσάς και τον γνωστό και αγαπημένο αυτό ιστότοπο που με τόση ευγένεια με φιλοξενεί δυο φορές την εβδομάδα με το ασυνήθιστο για μένα τόσο λακωνικό αλλά έντονα πιπεράτο κείμενό μου.

Ανατρίχιασα και δάκρυσα ως πατέρας και παππούς ακούγοντας την κατάθεση της κ. Μαρίας Καρυστινού της χαροκαμένης μάνας και Προέδρου του Συλλόγου Οικογενειών που είχαν δικό τους άνθρωπο στους 57 νεκρούς των Τεμπών ενός δυστυχήματος, επιτρέψτε μου να πω, «που περίμενε την στιγμή που θα συνέβαινε» καθώς ήταν προδιαγραμμένο απο σωρεία παραλείψεων και λαθών «ηθικά υπεύθυνων-ανεύθυνων» αλλά «αρμόδιων» Υπουργών κυανοπράσινων και πολύχρωμων Κυβερνήσεων επί σειρά πολλών ετών...

Βλέποντας τους βουλευτές-μέλη της σχετικής Επιτροπής της Βουλής αναρωτήθηκα, όπως ίσως και εσείς, ξεχάσανε ή δεν την έχουν ακούσει εκείνη την πατροπαράδοτη διαπίστωση του Λαού μας που λέει ότι «Κόρακας κοράκου μάτι...Δεν βγάζει!...»

Συζητήσαμε με τον οικοδεσπότη μου κ Λάζαρο Λαζάρου το δράμα των δύο νεκρών, πατέρα και γιου, που χρειάστηκε να «μυρίσει δύσοσμα» η πολυκατοικία όπου ζούσαν για να συνειδητοποιήσουν οι «δήθεν συγκάτοικοι και συνάνθρωποί» τους ότι είχαν συναντήσει το αναπόφευκτο για όλους μας «μοιραίο» στην Ελλάδα της απέραντης ΜΟΝΑΞΙΑΣ...

Και μετά ξέσπασα εκφράζοντας την αγανάκτησή μου με την καθυστέρηση του δρομολογίου IC 53 της Hellenic Train, την έλλειψη έγκυρης και υπεύθυνησς ενημέρωσης και την προφανή έλλειψη σεβασμού στον πελάτη εκ μέρους του παρόχου υπηρεσιών της σύμπραξης Ελληνικού Κράτους με την Ιταλική σιδηροδρομική εταιρεία.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=BMn2cHOix0M