Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) έκοψαν την βασιλόπιτα τους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 η κοπή της πίτας της ένωσης συνταξιούχων εμπόρων ΟΑΕΕ νομού Πιερίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η αντιπεριφερειάρχης νομού Πιερίας κα. Μαυρίδου, η υφυπουργός κα. Μάνη, οι βουλευτές Πιερίας κος. Μπαραλιάκος, εκπρόσωπος του κου. Κουλκουδίνα, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου νομού Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος συνταξιούχων νομού Θεσσαλονίκης κ. Χατζηλεοντιάδης, ο πρόεδρος συνταξιούχων νομού Λάρισας κος Σακελλάριος, συνοδευόμενος από το Δ.Σ. και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Καζαντζίδη Κωνσταντίνο, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Στη συνέχεια έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο αναφέρθηκε στις δράσεις του σωματείου που πραγματοποιήθηκαν και στις πολλές που ακολουθούν.

Στην εκδήλωση το Δ.Σ. της Ένωσης δώρισε από μια εικόνα του προστάτη της, Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στις αντίστοιχες διοικήσεις των σωματείων Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Η γιορτή συνεχίστηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και πολύ κέφι, με ζωντανή μουσική και χορό μέχρι αργά το απόγευμα. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε για τις άψογες υπηρεσίες του το κέντρο "Ελιά".

Με Τιμή,

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Καζαντζίδης Κων/νος Πετρίδης Ανδρέας