Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Πληρώνουμε τα "σπασμένα" της Δύσης στην Ουκρανία

50 δις δίνει η Ε.Ε. και η Ελλάδα φυσικά στην Ουκρανία για να συνεχίσει να... πολεμάει τους "κακούς" Ρώσους, ενώ εμείς εξτρά δίνουμε και θα δώσουμε σύγχρονα όπλα για να πάρουμε... απαρχαιωμένα όπλα από τις ΗΠΑ!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της! Ε.Ε. και ΗΠΑ στην πρεμούρα τους να μην τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να ξοδέψουν τα όπλα και τα πυρομαχικά τους, μέχρι να αγοράσουν... άλλα ώστε να μην πτωχεύσουν οι εταιρίες όπλων, δίνουν δις ευρώ και άγνωστο πόσο στρατιωτικό υλικό, και οι πολίτες τους την ίδια στιγμή πεινούν και υποφέρουν!

Καμία προσπάθεια για ειρήνη, από τους πολεμοχαρείς "ηγέτες" της Δύσης, που "διψούν" για αίμα νέων ανθρώπων, για καταστροφή υποδομών και του περιβάλλοντος και όλα αυτά με χρήματα από τους φόρους μας!

Παράνοια; Όχι! Είναι εύκολο να χαρακτηρίσεις κάποιον παρανοϊκό. Του δίνεις άλλοθι για τα πάντα και είναι η εύκολη απάντηση σε ότι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Πόλεμος σε Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ερυθρά θάλασσα, κ.α. "Άγνωστοι" ιοί, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης. Αντιλαϊκές πολιτικές, με αυξήσεις σε τιμές προϊόντων, στην παραγωγή των προϊόντων, με φόρους επί φόρων. Και άλλα πολλά! Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με καμία παράνοια, αλλά με ένα οργανωμένο σχέδιο, καταρχήν εξαθλίωσης του ανθρώπου και στη συνέχεια της υποδούλωσης του, φυσικής και πνευματικής.

* Image by Andrew Khoroshavin from Pixabay