Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ευχαριστίες προς την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ,ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ.
Οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων καθηγητών και ο Διευθυντής του Εσπερινού ΓΕΛ Κατερίνης Χατζής Διονύσιος εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την τιμή που τους έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερινης και Πλαταμώνος να πραγματοποιήσει για αυτούς ξεχωριστή λειτουργία των Χαιρετισμών. Παρόμοιες ενέργειες όσο κι αν φαίνονται μικρής σημασίας έχουν ανυπολόγιστη αξία για τους μαθητές τέτοιων σχολικών μονάδων, όπως το εσπερινό ΓΕΛ γιατί αποδεικνύουν ότι οι εκκλησιαστικές αρχές του τόπου δεν αδιαφορούν ούτε τους αντιμετωπίζουν ως μαθητές δεύτερης κατηγορίας.

Αντιθέτως νοιάζονται για αυτούς και προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν και να τους βοηθήσουν στο δύσκολο και κοπιαστικό έργο τους.
Κλείνοντας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα συνεχίσετε να βρίσκεσθε κοντά στους μαθητές μας με πολλούς και ποικίλους τρόπους. 
Με σεβασμό.
Ο Διευθυντής Διονύσιος Χατζής
Ο Σύλλογος Διδασκόντων