Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση για την Νέα Κ.Α.Π στο πνευματικό κέντρο Βροντούς



Τετάρτη 18/03/2015 ώρα 19:00
Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας
σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου Ολύμπου και τους Συνεταιρισμούς της περιοχής στο πνευματικό κέντρο Βροντούς συνδιοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση για την Νέα Κ.Α.Π. με ομιλητή τον κύριο Κούκουλη Γεώργιο και τον κύριο Χλίουμη Γεώργιο.
Παρόντες ήταν η Διευθύντρια της Γεωργικής και κτηνιατρικής ανάπτυξης κυρία Κίτσιου, ο επιστημονικός συνεργάτης της κ.Μαυρίδου κύριος Δημήτριος Ρουκάς, ο περιφεριακός σύμβουλος κύριος Δημήτριος Τσιμήτρης, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βροντούς Σ.Π.Ε.Κ.Ο. κύριος Γεώργιος Νάτσιος ο πρόεδρος Νέων Αγροτών Πιερίας κύριος Ιωάννης Δημαλής και ο Πρόεδρος των κτηνοτρόφων κύριος Ηλίας Ρίζος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής των γύρο χωριών αλλά και πιο απομακρυσμένων περιοχών έγινε μία πολύ καλά οργανωμένη (από τους ομιλητές) ομιλία με πολύ καλή ανάλυση και εξήγηση των νέων δεδομένων που αφορούν τις δήλωσης Ο.Σ.Δ.Ε. και τα νέα δεδομένα ως προς τις επιδοτήσεις για όλους τους γεωργούς και κτηνοτρόφους καθώς επίσης νεοεισερχόμενους και νεαρούς σε ηλικία αγρότες.
Την Πέμπτη την ίδια ώρα στο κοινοτικό κατάστημα του Αιγινίου αυτή την φορά, θα γίνει η δεύτερη ομιλία που θα είναι για τους κατοίκους της βόρειας Πιερίας.