Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ολύμπια Μονοπάτια 2015-jankaea edition.

Αξιοσημείωτος ο αριθμός των συμμετεχόντων για τα Ολύμπια Μονοπάτια 2015 (Jankaea Edition), αγγίζοντας πλέον τις 150 εγγραφές.

Τα Ολύμπια Μονοπάτια 2015 που είναι αφιερωμένα στο μοναδικό οικοσύστημα του Ολύμπου και στα ενδημικά φυτά του, φέτος έχει την επωνυμία Ολύμπια μονοπάτια-jankaea edition. Το είδος Jankaea heldreichii αποτελεί φυτικό λείψανο από την εποχή των παγετώνων.

Με αφορμή λοιπόν τον νεοσύστατο αυτό αγώνα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Olympus Marathon, αρκετοί είναι εκείνοι που ευαισθητοποιήθηκαν τόσο με το νόημα του αγώνα όσο και με την γοητεία της διαδρομής.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Ολύμπια Μονοπάτια 2015» είναι σε θέση να ανακοινώσει πως η λήξη των εγγραφών του αγώνα θα πάρει παράταση. Συνεπώς, δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής και εξοφλήσουν το ποσό της συμμετοχή τους, μέχρι την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Η εκκίνηση του αγώνα θα είναι στις 9:00 π.μ. το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου. Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της προσπάθειας είναι 3 (τρεις) ώρες. Συνεπώς ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 12 μ.μ. επίσης στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στα Ολύμπια Μονοπάτια ανατρέξτε στην προκήρυξη του αγώνα, πατώντας το παρακάτω link: