Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


          Στο Πόζναν της Πολωνίας  βρίσκεται από την Τρίτη η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου ,ως μέλος της Εθνικής μας Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που ξεκινά την Παρασκευή 29 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Μαΐου στη λίμνη Μάλτα.
          Για τη συμμετοχή της Κατερίνας Νικολαΐδου, που φέτος έχει αλλάξει κατηγορία και αγώνισμα, και συμμετέχει στο διπλό σκιφ γυναικών ο προπονητής της στο Ν.Ο.ΚΑΤ. Γιώργος Μπκογιάννης δηλώνει:  "Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί τον πρώτο επίσημο διεθνή αγώνα της Κατερίνας Νικολαΐδου για το 2015, που για εμάς είναι μια πλύ σημαντική χρονιά, αφού φέτος θα δοθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Στο συγκεκριμένο αγώνα η Νικολαΐδου μαζί με τη συναθλήτριά της Σοφία Ασουμανάκη θα βρεθούν απέναντι σε πολύ μεγάλα ονόματα της διεθνούς κωπηλασίας. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν αθλήτριες που έχουν κατακτήσει Ολυμπιακά μετάλλια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Σημαντικότερες αντίπαλες θα είναι οι Μ.Βρετανία, η Λιθουανία,η Λευκορωσία, η Γερμανία  και η διοργανώτρια Πολωνία. Ευελπιστώ ότι το φετινό ξεκίνημα της Κατερίνας στο καινούργιο αγώνισμα του διπλού σκιφ που συμμετέχει αυτή τη χρονιά, θα είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον"
          Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχεται ολόψυχα στη πρωταθλήτριά του Κατερίνα Νικολαΐδου, καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στη φετινή διεθνή της πορεία.
για το Ν.Ο.ΚΑΤ
Κώστας Σακκάς

Έφορος Δημ. Σχέσεων