Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: O Καμμένος προσφέρει την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ ως αεροπορική βάση εξόρμησης.



Στο όνομα του ήρωα Ηλιάκη και της εθνικής ανεξαρτησίας, ο υπουργός άμυνας(;) προσφέρει την Κάρπαθο ως αεροπορικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Επειδή κατά τον υπουργό ο λαός της Καρπάθου είναι φιλόξενος τον μετατρέπει σε όμηρο των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των πολεμικών του σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.
Η παράδοση της Καρπάθου στο ΝΑΤΟ δεν είναι ιδέα του Καμμένου, αλλά του Ντέιβντ Χάρις, εκπροσώπου της Αμερικανικού Εβραϊκού Κονγκρέσου (οργάνωση βιτρίνα του παγκόσμιου σιωνισμού και ένθερμος θιασώτης της πολεμικής επέκτασης του Ισραήλ). Με τον τρόπο αυτό το Ισραήλ υπό τη σκέπη του ΝΑΤΟ θα αποκτήσει αεροπορική βάση στο Αιγαίο για τις πολεμικές του επιχειρήσεις όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά και ευρύτερα.
Η κίνηση αυτή είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά. Πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση έλληνας υπουργός άμυνας προτείνει επίσημα την επέκταση της ζώνη των βάσεων και της επιχειρησιακής δράσης του ΝΑΤΟ στην ελληνική επικράτεια. Μόνο η χούντα είχε κάνει κάτι ανάλογο. Η χούντα και τώρα ο Καμμένος. Από το ευχαριστώ τους Αμερικάνους του Σημίτη στα Ιμία στο προσφέρω την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ του Καμμένου. Ως πότε θα ανεχόμαστε πουλημένους και δοσίλογους για υπουργούς και κυβερνήτες;

Δείτε σε ένα 8λεπτο βίντεο τις δηλώσεις Καμμένου για το τι προβλέπεται να γίνει στην Κάρπαθο