Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης στον πεζόδρομο της Δαγκλή. Ξάνθη, Πόλις Ονείρων και .... εκπλήξεων. (Φωτογραφίες-βίντεο)



Συνεχίζονται οι εκπλήξεις από το "Ξάνθη, Πόλις Ονείρων" καθώς  τα Μουσικά σχολεία κατακλύζουν με τις εκδηλώσεις τους και τις παρουσιάσεις τους, δρόμους, πλατείες, πάρκα, γωνιές, μέρη που περπάτησε και κοντοστάθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις, μέρη που αντίκρισε, που αισθάνθηκε, που εμπνεύστηκε και αργότερα δημιούργησε αυτό το ξεχωριστό ηχόχρωμα που από μόνο του είναι μια ολόκληρη σχολή.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στον πεζόδρομο της Δαγκλή και με το Μαέστρο Δημήτρη Καραπινίδη παρουσίασε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του που καταχειροκροτήθηκε από όλους.




Αντικρίσαμε ευγενικούς νέους, με ταλέντο και δημιουργικότητα, με υπομονή, πειθαρχία και επιμονή, μαζί με τους δασκάλους τους, να πετύχουν το καλύτερο.


Τους ευχαριστούμε όλους. Ξεχωριστά ευχαριστούμε τους συνοδούς, εκπαιδευτικούς, που ενθάρρυναν τόσο αποτελεσματικά τα παιδιά, με τον τρόπο τους,  τη συμπεριφορά και τη ζωντάνια τους. Μεγάλο ευχαριστώ στο μαθητή της δευτέρας Λυκείου Γιώργο Καζαντζίδη που είχε τη θέληση και την ευγένεια να "ξεβολευτεί" από το πρόγραμμα του σχολείου του και να μας βοηθήσει αποτελεσματικά στην επικοινωνία των δράσεων.

http://www.radio899.gr/?q=node%2F4273