Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης: Η ματαιοδοξία ορισμένων ξεπερνάει κατά πολύ τον πήχη της δημοκρατίας που με πάθος αναζητούσαν...



Όσοι προεκλογικά μιλούσαν για ταμπακιέρες, ας μας πούνε αν τις τελευταίες 365 μέρες ζούνε στην πόλη μας ή σε κάποια γειτονική.
Όσοι "μπήκαν" σε ψηφοδέλτια απλά και μόνο για να "συμπληρώσουν", ας συνεχίσουν να ζούνε ως φερέφωνα κάποιων, όσοι ήταν υποψήφιοι λαγοί (για να στρώσουν το χαλί της Βουλής σε συνεργάτες τους) ας μας πούνε ποιους έχουνε κουμπάρους κι όσοι περιμένουν να αλλάξει ο Καλλικράτης για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, ας μας θυμίσουν λίγο τις ανύπαρκτες (στο δημοτικό συμβούλιο) φωνές τους.
Κάποιες φορές η ματαιοδοξία ορισμένων ξεπερνάει κατά πολύ τον πήχη της δημοκρατίας που με πάθος αναζητούσαν.
Προφανώς όλοι όσοι προεκλογικά μας ζάλιζαν και προφανώς μας έπεισαν πως έχουν όρεξη και διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά εδώ και 12 μήνες κάνουν τα μπάνια του λαού.
Ίσως το να χαριεντίζεσαι με όσους, μήνες πριν χαρακτήριζες ανίκανους, αποτελεί για μερικούς τον ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας, όμως δυστυχώς δεν θα αποτελέσει ποτέ την απάντηση στα όσα γύρω μας συμβαίνουν.