Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τελικά μπορούμε ν' αγκαλιαστούμε..


Την Τετάρτη 20-05-2015 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας πραγματοποιήθηκε η 2η Βιωματική Δράση προσομοίωσης στην Αναπηρία με θέμα ΄αν ήσουν εγώ', του Συλλόγου μας. Στόχος της Δράσης ήταν , αφενός η συνειδητοποίηση των συμπολιτών μας γύρω από τα θέματα της Αναπηρίας και αφετέρου μέσω της υποκειμενικής εμπειρίας, να ενεργοποιήσει τη σκέψη ,την αντίληψη ,την συμπεριφορά των συμμετεχόντων και να αναδείξει την δύναμη και την προσπάθεια των ΑμεΑ να ξεπεράσουν την Αναπηρία τους και να ενσωματωθούν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους:


Φυσιοθεραπευτές από το Εργαστήριο Κίνησης κ. Χανδόλια Κων/νο, Άννα Φώτη, κ.Καρασταμάτη Χριστίνα, τους εργοθεραπευτές από την Συνεργασία κ. Σαμσωνίδου Άννα, κ.Μπουμπάρη Αντώνιο , κ. Δημητρίου Ανθή, κ.Σωπιάδου Χρύσα, την λογοθεραπεύτρια κ. Ουσάκοβα Ξένια που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του ΣΤΗΡΙΖΩ και μοιραστήκαν με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από την πλευρά των επαγγελματιών, την κ Τζάγκα Γλυκερία [ IASIS ΙΑΤΡΙΚΑ ] για την χορηγία των Αμαξιδίων και μπαστουνιών, το Δημοτικό Ραδιόφωνο, το Ολύμπιο Βήμα, τους Πιερικούς Αντίλαλους , το ΑΛΗΘΕΙΑ-Ειδησεογραφικό Portal Πιερίας που δήλωσε «Από σήμερα η «ΑΛΗΘΕΙΑ» φιλοξενεί και στηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΣΤΗΡΙΖΩ» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων, Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας.) με ένα κλικ στο banner του «ΣΤΗΡΙΖΩ» δεξιά στην οθόνη του υπολογιστή σας μεταφέρεστε στην σελίδα του στο facebook όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.» 
Τη Βουλευτή Πιερίας κ. Σκούφα που δήλωσε: Συγκλονιστική εμπειρία. Έζησα το απειροελάχιστο. Είμαστε συμπαραστάτες σε αυτό δύσκολο αλλά όμορφο και δίκαιο αγώνα της Αξιοπρεπής Ζωής, το Δ.Σ του Γυναικείου ποδοσφαίρου 'Νεφέλες', τους εκπροσώπους από την Ένωση Γονέων, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν την Δ' και ΣΤ' Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης, τους εκπαιδευτικούς συνοδούς της Α' τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου, τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής που συνόδευσαν την Β' και ΣΤ' τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου, την εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής που συνόδευσε Β' τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου, το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το τμήμα Αυτισμού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, το τμήμα Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού, το τμήμα βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ Κατερίνης καθώς και όλους τους συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους.


Μας δώσατε Δύναμη και Ελπίδα να πιστέψουμε ότι τελικά ο κόσμος μας δεν είναι τόσο στενός έτσι ώστε να μην μπορούμε ν' αγκαλιαστούμε.

ΣΤΗΡΙΖΩ
Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων, Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας.