Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ





   Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την αρνητική πορεία του Πιερικού, ακούγονται και γράφονται σωρεία θέσεων και απόψεων γύρω από τις διοικητικές εξελίξεις, εμπλέκοντας παράλληλα και το δικό μου όνομα. Για το λόγο αυτό οφείλω να διευκρινίσω.
    Κατά αρχήν όλοι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Πιερικού, θα πρέπει να επιδείξουν τον αναλογούντα σεβασμό στον μέχρι τώρα πρόεδρο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, τον άνθρωπο που στήριξε με κόπους και μεγάλες θυσίες την ομάδα και ασφαλώς προσπάθησε για κάθε δυνατή επιτυχία.
   Τώρα, κάθε δρομολογούμενη ενέργεια πρέπει να διέπεται με ορθολογικές σκέψεις και κινήσεις, έτσι όπως αρμόζει στην μεγάλη και πλούσια ιστορία του Πιερικού.
   Επίσης είναι λογικό να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για ενασχόληση με τη διοίκηση του συλλόγου συμπολίτες μας που επιθυμούν να συνδράμουν στα διοικητικά δρώμενα.
   Δηλώνω από την πλευρά μου παρών και δίπλα σε κάθε υγιή προσπάθεια που θα προκύψει. Θα στηρίξω τις διαδικασίες που απαιτούνται για να ορθοποδήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα ο Πιερικός, έτσι ώστε σύντομα να βρεθεί στη θέση που του αρμόζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
   Οι καιροί και οι συνθήκες επιβάλουν ψυχραιμία, σοβαρότητα και σύνεση.

                                              Με εκτίμηση
                                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
                                    Πρόεδρος Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
                              Πρώην Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ