Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η ομάδα... 'εργασίας' των Δημοτικών Σχολείων που διοργανώνουν το 3ο Τουρνουά Σκάκι.

Συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων που διοργανώνουν το 3ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο όπου και θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου το Τουρνουά.

Συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες του Τουρνουά, έγινε η πρώτη κλήρωση και δήλωσαν έτοιμοι για την Κυριακή.

Παρών ήταν ο Διαιτητής και το «μυαλό» της διοργάνωσης ο κ. Δημήτρης Γκούτζιος που με την εμπειρία του εμπνέει σιγουριά για την επιτυχία του Τουρνουά.

Το παρών έδωσε και ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου, ο κ. Τάκος Χρήστος που εντυπωσίασε ευχάριστα τους γονείς με τις γνώσεις του στο σκάκι, και προσκάλεσε μέσω της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των άλλων Σχολείων να βρεθούν την Κυριακή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου σαν οικοδεσπότες προσέφεραν στα υπόλοιπα Δ.Σ (1ου, 10ου, 14ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων) αναψυκτικά και καφέδες και μας δήλωσαν ότι την Κυριακή όσα παιδιά και γονείς βρεθούν στο σχολείο τους θα διασκεδάσουν σε μια υπέροχη γιορτή που ετοιμάζουν και μας περιμένουν όλους μας

Αναμένεται την Κυριακή να βρεθούν περισσότερα από 130 παιδιά με τους συνοδούς τους σε μια γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού, απόδειξη για μια ακόμη φορά του σπουδαίου έργου που προσφέρουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της πόλης μας.