Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συγχαρητήρια του βουλευτή Πιερίας Ζήση Ζάννα στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Κατερίνης



Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης συγχαίρει ο βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας για το βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» 2015, που έλαβαν για την εργασία τους με θέμα τη θέρμανση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών.
Σε επιστολή του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την ανάγκη για στροφή της εκπαίδευσης στην έρευνα και την καινοτομία, με στόχο να δίνονται στους μαθητές εκείνα τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.


Η επιστολή του βουλευτή
Προς
τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ
Μαθητείας ΟΑΕΔ Κατερίνης

Κύριε Διευθυντά, 

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τιμητική διάκριση που έλαβε για τρίτη φορά η σχολή σας, στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» 2015, με το βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Οφείλω επίσης να συγχαρώ ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη θεματική εργασία που αφορά στη θέρμανση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών.

Τέτοιες πρωτοβουλίες τιμούν την Πιερία και αναδεικνύουν την ανάγκη για στροφή της εκπαίδευσης στην έρευνα και την καινοτομία, με στόχο να δίνονται στους μαθητές εκείνα τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, να συνεργαστούμε για να προωθήσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερο αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της αναβάθμισης του εκπαιδευτικού έργου.

Με εκτίμηση

Ζήσης Γρ. Ζάννας

Βουλευτής Πιερίας